Fri frakt over 800 kr Leveres innen 4 dager Utvidet returrett til 31. januar 2024

Hvilken steamer passer dine behov?

Våre steamere er designet for å tilfredsstille ulike behov. Utforsk hele utvalget vårt av steamere, og finn ut hvilken som passer deg best.

Iron Steamer


Foretrekker du krispe, pressede detaljer? Cirrus 3 er en unik hybrid mellom en steamer og et strykejern. Den er med andre ord en håndholdt steamer utstyrt med en varm strykeplate som varmes opp til tilsvarende nivå én på et strykejern, slik at du både kan oppnå en krisp og presset samt en mer naturlig look.


Kjøp Cirrus 3

Travel Steamer


Ønsker du å ta med deg steameren når du er på farten? Cirrus 2 og Cirrus No.1 er to håndholdte steamere med lav vekt som er enkle å pakke med seg i kofferten. Cirrus 2 er blitt oppgradert med et munnstykke i rustfritt stål som sørger for bedre friksjon mellom steameren og stoffet.


Steamer til hjemmet 


Ønsker du å dampe mange plagg i én og samme økt? Cumulus er en vertikal steamer med stor vanntank som gjør at du slipper å fylle på med vann etter å ha steamet noen få plagg. Dette er det beste valget for deg hvis du bor i en større husholdning eller regelmessig steamer mange plagg og andre tekstiler.


Kjøp Cumulus

Profesjonell steamer 


Har du behov for å steame tekstiler i profesjonell sammenheng? Stratus er det beste valget for profesjonelle i moteindustrien. Steameren har en stor vanntank og fire stødige hjul for enkel mobilitet, og er dermed perfekt å bruke i en klesbutikk eller backstage på et moteshow.


Kjøp Stratus

Mission

Et friskt pust innen klespleie

Vår misjon er å modernisere den hundre år gamle tekstilpleietradisjonen. Derfor tilbyr vi det klart beste verktøyet som vil hjelpe deg med å pleie og ta vare på klærne og tekstilene dine, slik at de kan se nye ut og vare mye lenger..


Om Steamery
Anbefaling
Produkter
Artikler