Gratis Fabric Spray ved bestillinger over €130 Utvidet returrett til 31. januar 2024

101: Pilo No.2 Nuppefjerner er den ideellebalansen mellom ytelse og estetikk

Fantastisk ytelse skal aldri bety at man må ofre estetikken. Med den nye Pilo No. 2 Nuppefjerner får du vår mest effektive nuppefjerner som passer like godt i hånden din som den gjør i hjemmet ditt.


Sterkere ytelse

Pilo No.2 Nuppefjerner er skånsom, men effektiv, ogden fjerner lo og nupper fra alle typer materialer. Den har seks skarpe barberblader og en stor barberingsflate, slik at plagget ditt raskt kan se glatt og nytt ut igjen. Nuppefjerneren er sterkere og mer effektiv enn andre nuppefjernere på markedet.

Når godt design har en funksjon

Da Pilo No.2 Nuppefjerner ble designet, var målet å skape det vakreste resultatet ved hjelp av etgjennomtenktdesign. Det er mykt, geometrisk og vakkert, noe som gjør brukeropplevelsen bedre samtidig som det tilfører skjønnhet til hjemmet ditt.


Enklere rengjøring

Barberbladene er festet til et avtagbart lokk, noe som gjør det enklere enn noen gang å rengjøre nuppefjerneren. Det er bare å løsne lokket fra maskinkroppen, fjerne tekstilrestene enkelt og greit, og så kan du fortsette arbeidet. Det er også mer plass til lo- og nupperester, slik at du ikke behøver å rengjøre den like ofte.


Hvorfor velge Pilo No.2 Nuppefjerner:

  • Vår mest effektive nuppefjerner
  • Enkel rengjøring av lo og nupper
  • Kortere ladetid, og den kan brukes under lading
  • Et nøye utvalgt design som kan stå i to stillinger, som også passer perfekt i hånden din

Keep reading

Anbefaling
Produkter
Artikler