Kjøpsvilkår

Innledning

De generelle vilkårene gjelder når du som kunden ("Kunden") bestiller via www.steamerystockholm.com ("Nettstedet") eller foretar et kjøp i konseptbutikken på Sankt Paulsgatan 22B, 118 48 Stockholm eller under et popup-arrangement arrangert av Steamery.

Disse bruksvilkårene ("Bruksvilkårene") danner en kontrakt mellom Kunden og Steamery AB, et svensk selskap registrert under registreringsnummer 556926-1166 og som ligger på Sankt Paulsgatan 22B, 118 48 Stockholm (heretter "Steamery")

Ordre

Ved å foreta et kjøp fra og bruke Nettstedet, godtar kunden bruksvilkårene. Kunden skal sørge for å ha lest og forstått bruksvilkårene ved bruk av nettstedet vårt. Kunden kan når som helst fjerne et produkt fra handlekurven før bestilling.

Bekreftelse

Når Steamery har mottatt en ordre, vil en elektronisk bekreftelse bli sendt til kundens e-postadresse som bekreftelse på kjøpet.

Det er viktig at kunden oppgir riktig e-postadresse ved bestilling.

Vi anbefaler å lagre denne e-posten, da ordrebekreftelsen (kvitteringen) også fungerer som et bevis på kjøpet.

Betalinger, Priser og Avgifter

Prisene presenteres i enten NOK, SEK, DKK, EUR, USD, GBP eller CHF.

Prisen på produktene er totalprisen (eksklusiv potensielle import- og tollavgifter).

Steamery godtar de fleste større kreditt- og debetkort (f.eks. Visa, MasterCard og American Express). Hvis betalingen ikke blir bekreftet, blir ikke ordren behandlet. Der det er mulig, samarbeider Steamery også med KLARNA Checkout.

Skatter

Alle priser som vises på nettstedet er inkludert mva, i samsvar med gjeldende lovverk.

Vær oppmerksom på at ordre sendt til leveringsadresser utenfor EU kan bli pålagt importtoll og skatter som blir oppkrevd når forsendelsen kommer fram på leveringsadressen. Kunden er i disse tilfellene ansvarlig for betaling av importavgiftene og skattene.

Vær oppmerksom på at Steamery ikke har kontroll over disse kostnadene, og da disse avgiftene varierer fra land til land kan ikke Steamery forutsi beløpet. Steamery råder kunden til å kontakte det lokale tollkontoret for ytterligere informasjon.

Levering

Steamery leverer over hele verden. Levering skjer i samarbeid med posttjenester og partnerfirmaene deres. Standard leveringstid er estimert til 3-5 virkedager innen EU. Standard leveringstid er estimert til 5-7 virkedager over hele verden. Hvis du ikke kan finne ønsket destinasjonsland i leveringslisten, kan du kontakte Steamery kundesupport på [email protected].

Skulle kunden oppleve at leveringen er forsinket på en slik måte at hun/han ikke lenger ønsker å gjennomføre kjøpet, er det Kundens ansvar å kansellere bestillingen. Dersom bestillingen er sendt, er kunden pålagt å motta ordren. En avbestilling er ikke gyldig før Kunden har mottatt bekreftelse fra Steamery enten via e-post eller telefon.

Hvis et produkt er ute av produksjon, har Steamery rett til å kansellere kjøpet og tilbakebetale det betalte beløpet til kunden. Steamery varsler kunden hvis et erstatnings- eller tilsvarende produkt er tilgjengelig.

Retur

Kunden har rett til å returnere produktet innen 30 dager etter bestilling. Denne retten gjelder bare dersom produktet og den originale emballasjen kan returneres i samme stand som da den ble mottatt.

Steamery tilbyr ikke gratis retur, og kunden vil måtte betale for returkostnadene. Hvis en gjenstand ble skadet under transport, bør Steamery kontaktes innen 30 dager for informasjon om en ny vare. Steamery tar ikke ansvar for returvarer som går tapt i posten.

Alle godkjente refusjoner blir behandlet innen 14 dager etter at de har ankommet lageret. Det kan ta flere dager før bankoverføringen er synlig på Kundens konto. Kontakt Steamery dersom refusjonsbeløpet ikke har kommet innen 20 dager.

Garanti

Steamery gir frivillig 1 års produsentgaranti ("Garantien") for hvert produkt som selges via nettstedet, konseptbutikken og popups. Garantien kommer i tillegg til, og ikke i stedet for, rettigheter som følger forbrukerkjøpsloven. Kunden har rett til å velge om hun/han ønsker å benytte seg av rettighetene som følger Garantien eller forbrukerkjøpsloven. For mer informasjon om forbrukerkjøpsloven, vennligst kontakt Forbrukerrådet.

Garantien dekker følgende
Steamery garanterer herved at produktet, i en periode på 1 år fra datoen for opprinnelig kjøp fra Nettstedet til Steamery, er uten mangler, forutsatt at produktet bare brukes i samsvar med publiserte retningslinjer Steamery har for produktet, inkludert produktets brukerhåndbøker, tekniske spesifikasjoner, etc., samt retningslinjene angitt i dette dokumentet.

Garantien gjelder bare produktet Kunden kjøpte til eget bruk, og ikke til videresalg.

Garantien gjelder ikke for
(a) produkter som ble kjøpt via andre plattformer enn nettstedet;
(b) problemer som oppstår mer enn 1 år etter datoen for det opprinnelige kjøpet fra Nettstedet til Steamery;
(c) kosmetisk skade, inkludert, men ikke begrenset til riper, bulker og ødelagt plast;
(d) skade forårsaket av eksterne årsaker, inkludert, men ikke begrenset til ulykke, misbruk, feilbruk, flytende kontakt, brann;

(e) skader forårsaket av drift eller bruk av produktet annet enn i samsvar med publiserte retningslinjer fra Steamery for produktet, inkludert produktets brukerhåndbøker, tekniske spesifikasjoner osv.; eller
(f) et produkt som har blitt endret på.

Hvis kunden sender inn et gyldig krav i løpet av Garantiperioden, vil Steamery, etter eget valg:
(a) reparere produktet; eller (b) erstatte produktet.

For informasjon relatert til garantitjenesten, vennligst kontakt Steamery via e-post på følgende adresse: [email protected]

#yessteamery – del dine klespleiebilder med oss

Vi ønsker å inspirere andre til å ta bedre vare på klærne sine. Derfor inviterer vi deg til å dele bilder og videoer av deg selv der du bruker klespleieprodukter fra Steamery. Ved å bruke hashtaggen #yessteamery, godtar du at Steamery kan vise og dele innholdet ditt på alle kanalene våre.

Vilkår og betingelser
Ved å bruke #yessteamery, godkjenner du følgende:

Steamery forbeholder seg retten til å dele det publiserte innholdet ditt på tvers av våre sosiale mediekanaler (Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest, LinkedIn og TikTok). Innholdet ditt vil bare bli delt hvis du har inkludert #yessteamery i innlegget ditt. Steamery vil alltid kreditere navnet ditt når innholdet ditt deles.

Du vil fortsatt eie innholdet ditt. Du samtykker imidlertid til at Steamery kan bruke innholdet ditt fritt på tvers av kanalene våre. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å fjerne hashtaggen og varsle oss på [email protected], der du ber om at bildene fjernes. Steamery forbeholder seg også retten til å fjerne innholdet uten å varsle deg.

I tillegg godtar du at Steamery har rett til å bruke, presentere, distribuere og kombinere innholdet ditt i henhold til våre ønsker uten å måtte knytte det direkte til deg. Ved å bruke hashtaggen, samtykker du til at Steamery bruker innholdet ditt uten noen forpliktelser eller krav i forbindelse med bruk.

Før du bruker hashtaggen, sørg for at du har godkjenning fra andre personer som er omtalt i innholdet ditt og at du er over 18 år. For mer detaljerte retningslinjer, vennligst kontakt oss på [email protected].
Anbefaling
Produkter
Artikler