Fri frakt over 650 kr Leveringen er forsinket på grunn av flytting av lageret 30 dagers returrett

Klesbørster

Noen få børstestrøk med klesbørstene fra Steamery fjerner enkelt både støv, lo, smuss og hår fra klærne dine. Fungerer best på stoffer som denim, bomull, yttertøy og hjemmetekstiler.

Lint Brush – Dark Grey Lint Brush – Dark Grey
Lint Brush – Dark Grey
175 kr
Lint Brush – Beige Lint Brush – Beige
Lint Brush – Beige
175 kr
Lint Brush – White Lint Brush – White
Lint Brush – White
175 kr
Clothing Brush Clothing Brush
Clothing Brush
320 kr
Pocket Brush Pocket Brush
Pocket Brush
175 kr

Klesbørster

Klesbørster

Har du fått kattehår, lo eller hårstrå på klesplaggene dine? Steamerys effektive klesbørster tar øyeblikkelig bort alt som er overflødig på tekstilene slik at du holder dressen, kåpen eller jeansene dine friske. En klesbørste fra sortimentet vårt er laget av førsteklasses materiale og er laget med omsorg for klespleie.
Det er enkelt å bruke en klespleiebørste.  Uansett om det er en klespleierull eller en børste. Stryk forsiktig med børsten over stoffet eller rull forsiktig klespleierullen over ønsket område.  Noen enkle strøk er det eneste som trengs og klærne dine ser fine ut igjen.  Velg mellom veganske klesbørster, lint brush og pocket brushes i sortimentet vårt. .


Les mer om klesbørster

Viktigheten av god klespleie


Jo mer du tar hånd om klærne din, desto lenger holder dem.  En ordentlig klesbørste som tar bort støv og hår er bedre enn at du benytter deg av en billig klesrulle.  Dette fordi limet av og til kan skade stoffene.  En dårlig rulle kan også etterlate merker, noe som er viktig å ha i tankene hvis du bærer dyre og eksklusive klær.Unngå slitasje med en god klesbørste


En feil mange gjør er at de vasker plagg som har lo og støv på seg heller enn å børste dem.  Dette gjør at klærne utsettes for tidlig slitasje og reduserer levetiden.  Ved å investere i en virkelig god klesbørste i stedet for å slenge plaggene i vaskemaskinen så fort du ser små lo eller hårstrå, unngår du at klærne slites unødvendig.  Husk at de fleste plagg og ytterklær vi bærer, ikke bæres direkte mot huden.  Derfor trenger du ikke å vaske dem så ofte, men kan nøye deg med å børste og lufte dem..Steamerys forskjellige klesbørster

Her hos Steamery kan du finne den perfekte klesbørsten til plaggene dine. De kommer i fine materialer som er skånsomme mot klærne. Klesbørstene passer framfor alt på bomullsstoffer, hjemmetekstiler, jeans og ytterplagg.

  • Lint brush – En mer holdbar og skånsom måte å børste klærne dine på. Børsten ligner en rulle på lang avstand, men har ikke noe lim som skader og etterlater merker.  Fungerer bra på støv, lo, flass og hårstrå.
  • Vegansk klesbørste – Steamery satser på miljøet og naturlige produkter. Bruk vår vakre og effektive klesbørste av vegansk materiale og børst klærne dine med god samvittighet.  Veldig stilig å henge opp i entreen slik at den alltid er tilgjengelig.
  • Lommebørster – Perfekte å ta med i vesken, i håndbagasjen eller i jakkelommen slik at du børste ved en passende anledning. Våre lommebørster er veganske og laget av fineste eik, sisalfiber og bomull.


Kjøp klesbørsten din hos Steamery og få kvalitet for pengene.


Hos Steamery sørger vi alltid for å ta inn de beste produktene til en god pris. Vi elsker klær og brenner for at alle plagg skal se skinnende rene og friske ut. Velg ut en klesbørste til deg selv eller gi den i gave til en du er glad i. Du får fri frakt på ordrer over 800 kroner og levering skjer innen 1–3 arbeidsdager. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål vedrørende klesbørstene våre. .Les mindre
Anbefaling
Produkter
Artikler