Fri frakt over 650 kr Leveres innen 4 dager 30 dagers returrett

En ny look – samme langvarige dufter

De populære vaskemidlene våre kommer nå i nye og forbedrede flasker laget av 100 % resirkulert plast. Bli forelsket i de skånsomme vaskemidlene våre på ny, og gi klesvasken et løft med de subtile, sofistikerte duftene.

Resirkulert
plast

Våre vaskemiddelflasker er laget av 100 % resirkulert PET.


Forbedret
design

Nye lekkasjesikre korker som også fungerer som målebeger.


Laget i
Danmark

Alle vaskemidlene våre produseres i Danmark.

Delicate


Med duft av rose og musk

Vårt Delicate vaskemiddel pleier og beskytter ømfintlige materialer som ull og silke. Det inneholder lanolinolje, som fungerer som en balsam for tekstilfibrene. Med et friskt og floralt innslag av rose og musk.


Kjøp Delicate

White


Med duft av vanilje og sjasmin

Vårt White vaskemiddel sørger for at de hvite klærne dine holder seg hvite og rene uten bruk av blekemiddel. Det fjerner vanskelige flekker og forhindrer proaktivt fremtidige flekker. Med en beroligende duft av vanilje og sjasmin.


Kjøp White

Dark & Denim


Med duft av oud-tre

Vårt Dark & Denim vaskemiddel forhindrer at mørke tekstiler ser utvaskede ut. Det retter seg mot flekker ved lave temperaturer uten å fjerne fargepigmentene i prosessen. Med en rik og jordlig duft av oud-tre.


Kjøp Dark & Denim

All Colors


Med duft av myrra og ylang-ylang

Vårt All Colors vaskemiddel bevarer alle fargenyanser og hjelper fargede tekstiler med å holde seg klare og levende, slik at du kan vaske flere forskjellige farger i samme vask. Med en varm, floral duft av myrra og ylang-ylang.


Kjøp All Colors

Odor Control


Med duft av sitrus og sedertre

Vårt Odor Control vaskemiddel er perfekt for sportstøy og andre tekstiler som gjerne trekker til seg vond luft, slik som sengetøy og håndklær. Det retter seg mot bakterier og etterlater en frisk og luftig duft av sitrus og sedertre på det rene tøyet ditt.


Kjøp Odor Control

Hypoallergenic


Parfymefritt

Vår Hypoallergenic er et skånsomt og allsidig vaskemiddel for alle med sensitiv hud, inkludert babyer. Det er fritt for parfyme og konserveringsmidler, og er et sertifisert og trygt valg som anbefales av Asthma & Allergy Nordic.


Kjøp Hypoallergenic

Skånsomme vaskemidler for alle plagg

Ved å sortere klærne dine i separate vaskebunker og bruke spesialiserte vaskemidler vil du forlenge levetiden til plaggene dine dramatisk. De høyeffektive vaskemidlene våre er designet for spesifikke farger og tekstilfibre.

Mission

Et friskt pust innen klespleie

Vår misjon er å modernisere den hundre år gamle tekstilpleietradisjonen. Derfor tilbyr vi det klart beste verktøyet som vil hjelpe deg med å pleie og ta vare på klærne og tekstilene dine, slik at de kan se nye ut og vare mye lenger.


Om Steamery
Anbefaling
Produkter
Artikler