Fri frakt over 650 kr Leveres innen 4 dager 30 dagers returrett

Velkommen til
Steamerys verden

Vi er Steamery. Et skandinavisk tøjplejemærke med en mission om at ændre den måde, vi behandler vores tøj på.

Vår bakgrunn

Klærnes levetid er i dag unødvendig kort. Normen er at du kjøper en genser, vasker den altfor ofte og kaster den altfor raskt. Vi mener det er nødvendig å endre denne atferden. Måten vi behandler klærne våre på i dag kan rett og slett ikke fortsette i det lange løp.

Vår historie

Filosofien om klespleie er ikke noe nytt. For to generasjoner siden visste alle hvordan de skulle ta vare på klærne sine, men siden den gang har tradisjonen blitt glemt. Vi ønsket å bringe den tilbake, men med en moderne løsning..

Vårt oppdrag

Hos Steamery er målet vårt å inspirere og informere folk om hvordan de kan ta bedre vare på klærne sine for å få dem til å vare lenger.

Vi gjør dette ved å lage smarte, minimalistiske og moderne klespleieprodukter som vi tror vil forandre måten vi behandler klærne våre på – for alltid. .

“Jeg tror vi alle trenger å senke tempoet litt. Investere i klær vi virkelig trenger, ta godt vare på dem, og forhåpentligvis en dag gi klærne videre til en ny eier. Det er en viktig del av den sirkulære måten å lage mote på.”

Frej Lewenhaupt

CEO & Co-Founder

Anbefaling
Produkter
Artikler