Fri frakt over 650 kr Leveringen er forsinket på grunn av flytting av lageret 30 dagers returrett

Gjør genseren din klar for all slags vær 

Endelig er høsten her – den koseligste tiden på året. Oppdag vårt utvalg av klespleieprodukter som vil gi nytt liv til strikkeplaggene dine. 

Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Pilo 2 Fabric Shaver


Bruk av nuppefjerner er den tryggeste og enkleste metoden for å fjerne nupper fra klærne. Et raskt sveip med dette verktøyet kan forvandle en gammel genser totalt, og få den til å se flunkende ny ut. Vår kraftigste maskin, Pilo 2 Fabric Shaver, vil raskt gi nytt liv til favorittene dine blant høstens strikkeplagg. 


Cirrus 2 Handheld Steamer on a wooden chair

Pilo 1 Fabric Shaver


Dette skånsomme, men likevel kraftfulle verktøyet vil på en effektiv måte forbedre utseendet til gamle tekstiler som ser slitt ut på grunn av nupping. Akkurat som for Pilo 2, vil vår førstegenerasjons Pilo 1 Fabric Shaver utrette underverker på alle slags tekstiler, inkludert klesplagg, hjemmetekstiler og møbler med stofftrekk. 


Kjøp nå 
Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Lint Brush


Leter du etter en innovativ metode for å fjerne støv, lo og hår fra klærne dine? Vår gjenbrukbare Lobørste er et moderne og bærekraftig alternativ til engangs klesruller med klister som må kastes etter kort tids bruk. De skråstilte børstehårene fanger opp støv og lo på en effektiv måte. Når beholderen er full, kan du ganske enkelt tømme den og så bruke børsten på nytt – gang etter gang. 


Kjøp nå 
Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Clothing Brush


Vår Klesbørste egner seg godt til tykke og slitesterke stoffer, som denim eller vanlige typer møbeltrekk. De kraftige børstehårene av sisal er perfekte for å børste vekk støv og overflatesmuss fra jeans og jakker, eller for å fjerne støvet fra hjemmetekstiler som sofaer, lenestoler og til og med lampeskjermer. 


Kjøp nå 
Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Pocket Brush


Vår Lommebørste er en kompakt, reisevennlig børste som er perfekt å bruke for en rask oppfrisking av klærne når du er på farten. Ta med deg lommebørsten i vesken eller jakkelommen, og ha i tillegg klesbørsten liggende i hjemmet for å kunne børste støv av høstfrakker og kåper som har samlet støv og overflatesmuss siden forrige sesong. 


Mission

Et friskt pust innen klespleie

Vår misjon er å modernisere den hundre år gamle tekstilpleietradisjonen. Derfor tilbyr vi det klart beste verktøyet som vil hjelpe deg med å pleie og ta vare på klærne og tekstilene dine, slik at de kan se nye ut og vare mye lenger.


Om Steamery
Anbefaling
Produkter
Artikler