Fri frakt over 650 kr Leveres innen 4 dager 30 dagers returrett

Vaske

Når du vasker klærne dine, må du sørge for å gjøre det på riktig måte, avhengig av farge og materiale. Våre vaskemidler er utviklet for å pleie og ta vare på hele garderoben din.

Active Laundry Detergent Active Laundry Detergent
Active Laundry Detergent
180 kr
White Laundry Detergent White Laundry Detergent
White Laundry Detergent
160 kr
Dark & Denim Laundry Detergent Dark & Denim Laundry Detergent
Dark & Denim Laundry Detergent
160 kr
All Colors Laundry Detergent All Colors Laundry Detergent
All Colors Laundry Detergent
160 kr
Hypoallergenic Laundry Detergent Hypoallergenic Laundry Detergent
Hypoallergenic Laundry Detergent
160 kr
Delicate Laundry Detergent Delicate Laundry Detergent
Delicate Laundry Detergent
180 kr
Active Laundry Detergent 2 x 20 ml Active Laundry Detergent 2 x 20 ml
Active Laundry Detergent 2 x 20 ml
30 kr
New
formula
Fabric Spray Rose & Musk 500 ml Fabric Spray Rose & Musk 500 ml
Fabric Spray Rose & Musk 500 ml
175 kr
Fabric Spray 100 ml Fabric Spray 100 ml
Fabric Spray 100 ml
120 kr
Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml
Delicate Laundry Detergent 2 x 20 ml
30 kr
Color Absorber Color Absorber
Color Absorber
90 kr
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
275 kr

Laundry

How to Choose the Right Detergent

Laundry

Wash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Vaskeprodukter

Vaskeprodukter

Å finne riktige vaskeprodukter er ikke alltid så lett avhengig av hvilket plagg eller stoff du skal vaske. Hos Steamery har vi et bredt utvalg av forskjellige typer vaskeprodukter som fint vaskemiddel, allergivennlig vaskemiddel, tekstilsprayer, tørkeballer og sportsvaskemiddel til treningstøy.  
Å vaske klær er helt nødvendig for å bli kvitt dårlig lukt, bakterier og stygge flekker. Men det gjelder å vaske riktig og med riktig vaskeprodukt for at klærne skal få et så langt liv som overhodet mulig og fortsatt sitte pent.


Les mer om Steamerys milde vaskeprodukter

Vaskeprodukter til alle plagg


Bunkre opp hjemme på vaskerommet med våre fantastiske vaskeprodukter til jeans, sportsklær, finvask, gardiner og ytterplagg.

  • Fint vaskemiddel– Spesielt utviklet for sensitive plagg som undertøy, tynne ullgensere og klær som du virkelig er glad i. 
  • Sportsvaskemiddel – Til treningstøy og friluftsplagg som skaper ekstra mye bevegelse, tøffe flekker og svettelukt. Passer også bra til håndklær og sengetøy. .
  • Vaskemiddel til mørkt og denim– Når du vasker mørkere klær og jeans anbefaler vi vårt vaskemiddel som er spesielt laget for å både bevare og pleie klær i mørke toner samt jeans. 
  • Hvitt vaskemiddel – Et vaskemiddel som effektivt fjerner flekker og gjør slik at klærne holder seg lyse og hvite uten å bruke blekemiddel. 
  • Kulørt vaskemiddel– Når du vasker klær med farge kan du risikere å miste fargen og glansen. Vårt kulørt vaskemiddel er laget for å fjerne flekker og samtidig bevare fargene på plaggene dine.
  • Parfymefritt vaskemiddel – Allergivennlig vaskemiddel som vasker effektivt og skånsomt uten å forårsake ubehag for huden din. Fungerer også bra til barneklær.
  • Tørkeballer – Baller til tørketrommel er et utmerket alternativ til skyllemiddel. De forkorter tørketiden, motvirker elektrisitet i klærne og gir mer fluffy håndklær.  Et kostnadseffektivt alternativ ettersom ballene kan brukes i flere år. 
  • Tekstilspray mot lukt – Gi klærne dine et hint av sommer og friskhet med vår tekstilspray. Kan også brukes på sko. Gir en herlig duft og reduserer dårlig lukt. Vask alltid på riktig måte


Riktig vaskeprogram, temperatur, vaskeprodukt – det er mange faktorer som henger sammen når du vil beholde klærne dine lenge og gi dem den beste klespleien.  Hos Steamery elsker vi klær og synes at hvert plagg fortjener kjærlighet og omsorg.  Velg derfor vaskeprodukter ut fra fargeskalaen på materialet, følsomheten og hvor ofte du bruker det.Kjøp vaskeproduktene dine hos Steamery


Uansett hvilket produkt du trenger og vil ha kan vi garantere deg det beste utvalget der vi har laget våre egne vaskeprodukter med klespleie, friskhet og holdbarhet i fokus. Vi bruker de beste råvarene for at du alltid skal føle deg fornøyd. Vi utfører klespleie slik de gjorde i gamle dager – da man tok vare på plaggene sine og brukte dem år ut og år inn.  

Bestill ordren din og få fri frakt på kjøp over 800 kroner og alltid levering innen 1–3 arbeidsdager. Les mindre
Anbefaling
Produkter
Artikler